Har du istapper hengende fra taket?

Skyldes dette som oftest at huset er dårlig isolert. Varmen trenger opp i takkonstruksjonen, når det er snø på taket, vil varmetapet føre til smelting av snøen, og det danner seg istapper.

Har du lite eller ingen isolasjon fra før anbefaler vi minimum 30 cm totalt, noe som vil redusere oppvarmings utgiftene betraktelig

Celluloseisolasjon er den isolasjonen med høyest varmelagringskapasitet (termisk lagring) dvs den holder lengre på varmen enn bland annet glass ull eller steinull. 

Isolasjonen er tilsatt forskjellige salter som hindrer skaddyr som mus å bosette seg. Avkom tørker rett og slett ut av saltene.

ENERGIRENOVERING

Øk verdien på huset og opplev samtidig en fordelaktig besparelse, ved en energirenovering av boligen med celluloseisolasjon fra CBI Norge.

 

ENERGIOPTIMALISER MED CELLULOSEISOLASJON

I tillegg til å kutte strømregningen, vil du også oppleve en rekke andre fordeler ved å isolere loftet eller hulmurene på huset. En energioptimalisering vil sørge for at det blir slutt på å skru radiatorene voldsomt opp og sitte i trekk fra en kald og utett yttermur, samtidig som det reduserer støyen utenfra. Samtidigt med dette så sørger et riktig isolert hus også for at varmen holdes ute om sommeren. Så du vil kunne merke forskjellen både sommer og vinter. I Norge utgjør oppvarming av bygninger en svært stor andel av det samlede energiforbruket. En av de største utfordringene er faktisk at vi kaster bort mye av denne dyrt innkjøpte energien, som en direkte konsekvens av at husene våre er for dårlig isolert.

 

MINIMER VARMETAPET DITT MEST MULIG

Når man energirenoverer huset, er det viktig å redusere varmetapet og CO2-utslippet mest mulig. Denne energioptimaliseringen skal selvfølgelig skje ved en investering med kortest mulig tilbakebetalingstid.

Husk at flere energiselskaper yter tilskudd til energirenovering av boligen. Og husk at energitilskuddet skal søkes FØR isoleringsarbeidet går i gang! 

VELG ISOCELL CELLULOSEISOLASJON KORT FORTALT: 

  • Fuktbestandig materiale – fukt påvirker ikke isolasjonsevnen
  • Høy brannmotstand – beskytter konstruksjonen mot brann
  • Ingen råte, sopp, mugg og skadedyr – uttørkende salter motvirker angrep
  • Behagelig isolasjon og optimalt arbeidsmiljø
  • Bedre inneklima – Huset ditt kan puste
  • Lang erfaring – brukt i USA siden 1892
  • Naturlig grønn profil – 90 % består av gjenbruk
  • Varmeskap om vinteren og kjøleskap om sommeren – luft trenger ikke gjennom
  • Effektiv lydisolering – Lyd og luft går samme vei gjennom materialene
  • Bærekraftig totalløsning

Vi har strenge krav til dokumentasjon av blåsing i vegg. Det brukes egne tabeller som angir densitet opp mot veggtykkelsen og vi tar kjærneprøver underveis. Derfor kan vi gi livstidsgaranti mot sig. 

En annen fordel med celluloseisolasjon er den høye densiteten, det gjør at den får en høyere varmelagringskapasitet (termisk lagring) enn glassull og steinull. 

Celluloseisolasjonen er og klart suveren mot lyddemping. https://www.youtube.com/watch?v=nMQVSmNTVTQ

Blåst løst på loft. Vi anbefaler over 30 cm på kald loft. Blåseisolasjon er perfekt for det dekker 100% uahvhengig av bjelkeavsavstand, ventilasjonsrør etc. Og motstandsdyktig mot mus og andre skadedyr pga saltene granulatet er tilsatt. 

DOKUMENTERT BRANNMOTSTAND

Isocell celluloseisolasjon har suverene egenskaper mot brannpåkjenninger og har en rekke klassifiserte konstruksjoner etter Norsk og Europeisk standard. Markedets best dokumenterte blåseisolasjon.

VELEGNET SOMMER OG VINTER

Isocell celluloseisolasjon er svært velegnet til alle former for bygging,. På grunn av Isocell celluloseisolasjons høye varmelagringskapasitet holdes varmen på den siden man ønsker, ute om sommeren og inne om vinteren.

MILJØVENNLIG

Naturlig grønn profil – 90 % består av gjenbruk. Materialet kan derfor sikre bærekraftige bygge- og/eller renoveringsprosjekter der karbonfotavtrykket blir betydelig lavere enn ved bruk av andre kjente alternativ.

GODT INNEKLIMA

Isocell tillater fukt å passere uten at det går ut over isoleringsevnen og dannelse av sopp/råte. Med papirisolering behøver man ikke at leve i en "plastikkpose," men kan leve trygt og godt i et hus som kan puste. Isocell celluloseisolasjon har flere kjente miljø-sertifikat.

Blåst celluloseisolasjon fyller og tetter 100 % uansett bjelkeavstand, ujevnheter og uregelmessigheter i konstruksjonene.
Fukt blir absorbert og transportet ut slik at materialene tørker lettere opp og man unngår sopp og råte.